The Camper Rent is opgericht op 1 januari 2022. Toch hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van campers. Dit komt omdat The Camper Rent is opgericht door een samenwerking van twee bedrijven: De Klerk Campers en Caravans & Campers Maastricht.

Met deze samenwerking leveren wij een betere service en creëren wij een groter aanbod in huurcampers. Het huren van een camper is iets speciaals. Of je nu voor het eerst op avontuur gaat in de bergen van Noorwegen of al jarenlang kampeert in de Franse Dordogne, ons doel is om iedereen een fantastische ervaring te laten beleven in onze luxe campers.

Naast dat onze selectie aan campers alleen maar bestaat uit nieuwe modellen, van bijvoorbeeld de merken Knaus en Weinsberg, zorgen wij ook voor (bijna) alles. Denk aan een complete inventaris. Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken of om buiten te kunnen kamperen is aanwezig. Je hoeft alleen nog zelf beddengoed mee te nemen. Verder hebben wij voor de beginnende (en vergeetachtige) kampeerders videotutorials gemaakt, die de basiselementen van het kamperen uitleggen.

Heb je vragen die niet op de website te vinden zijn? Ons team is van dinsdag t/m zaterdag bereikbaar van 9:00 t/m 17:00 via info@thecamperrent.nl.

Meer lezen over ons?

Wij schrijven wekelijks over leuke bestemmingen en kampeertips in onze blogs. Lees hieronder onze laatste berichten.