Wij kunnen niet wachten tot het zomerkampeerseizoen weer begint! Niet alleen omdat we zin hebben in camperkamperen met een lekker zonnetje, maar ook omdat we er weer op uit willen in de buitenlucht. Om het seizoen vrolijk te beginnen hebben wij een leuke tip. Want wat is er nu leuker dan het seizoen weer te beginnen met alle bloemenpracht van de Keukenhof?

Camper huren

In Hillegom aan de rand van de Bollenstreek ligt het grote terrein van De Klerk Campers en Caravans, waar wij van The Camper Rent één van onze locaties hebben. Vanuit hier kan je makkelijk een camper huren en de Bollenstreek bezoeken.

Bij The Camper Rent weten we als geen ander hoe leuk het is om naar al het pracht en praal en de start van het bloemenseizoen te gaan kijken. De 42 kilometer lange route van de Bloemencorso start eind april. Nu is er wat ons betreft niks leukers dan dit te doen met een camper, je bent namelijk erg flexibel in waar je gaat staan, maar zo kun je ook de fietsen meenemen en door de bollenstreek fietsen, de Keukenhof bezoeken, naar het strand of uitjes zoals Tulip Experience Amsterdam en Lam museum. Kortom genoeg te beleven!

Wat te doen in de Bollenstreek?

Hieronder een lijst van dingen die je kan bezoeken in de Bollenstreek:

+ Uiteraard de bloemenvelden, denk aan De Zilk, Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Leuk om doorheen te fietsen in april en mei!

+ De Keukenhof

+ Tulpen Experience Amsterdam

+ Comomeer en de leuke restaurantjes

+ Het centrum van Lisse

+ The Tullip Barn

+ De duinen

+ Nederzandt aan het strand van Langerveldenslag

+ De Bloemencorso!

Tip: neem je fietsen mee!

Bekijk ons aanbod

Wil je graan een camper huren in het hart van de Bollenstreek? Bekijk dan hieronder ons huuraanbod:

Leuke campings in de Bollenstreek

Als je op een camping in de buurt wilt staan, hebben wij nog 2 tips voor campings in de omgeving.

Camping Sollasi, aan het Oosterduinse meer in Noordwijk tussen de bollenvelden ligt deze camping. Vanuit hier zijn er heerlijke fiets- en wandelroutes door de omgeving. Ze hebben er ruime camperplekken inclusief elektra en ook honden zijn hier toegestaan. Er zijn zelfs plekken met privé sanitair verkrijgbaar.

Aan de rand van de bollenstreek in omgeving Vogelenzang en de Amsterdamse Waterleidingduinen ligt Familie camping Vogelenzang. Het is een rustige camping verscholen in het groen en omgeven door bos, weide en bollenvelden. Ook deze camping is een centrale plek voor het bezoeken van de bollenstreek, bloemencorso, het strand en de Keukenhof. Mocht de zon nu echt doorbreken is er ook een buitenbad!

10 % korting in juli en augustus!