Het huren van een camper is iets speciaals. Er zijn verschillende voordelen aan het gaan van vakantie met een camper. Zo heb je bijvoorbeeld de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en hoef je niet afhankelijk te zijn van een vaste accommodatie. Dit kan vooral handig zijn als je van plan bent om naar verschillende plaatsen te reizen tijdens je vakantie.

Daarnaast kan het ook een comfortabele manier zijn om op vakantie te gaan, omdat je alles wat je nodig hebt bij je hebt in de camper, zoals een bed, keuken en sanitair. Dit kan vooral handig zijn als je met kinderen op vakantie gaat, omdat je op deze manier altijd een eigen ruimte hebt waar je met z’n allen kunt verblijven.

Een ander voordeel van vakantie met een camper is dat je vaak op speciale kampeerterreinen kunt staan, die vaak voorzien zijn van verschillende voorzieningen zoals stroom, sanitair en soms zelfs een zwembad. Dit kan het kamperen nog comfortabeler maken.

Wat zijn de voordelen van huren i.p.v. kopen?

  1. Geen hoge aanschafkosten: Door een camper te huren, hoef je geen hoge aanschafkosten te betalen. Dit kan een belangrijk voordeel zijn als je niet in staat bent om een camper te kopen of als je niet zeker weet of je het voertuig vaak genoeg zult gebruiken om de aanschafkosten te rechtvaardigen.
  2. Geen onderhoudskosten: Als je een camper koopt, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Dit kan leiden tot hoge onderhoudskosten. Als je een camper huurt, zijn deze kosten inbegrepen in de huurprijs en hoef je je hier geen zorgen over te maken.
  3. Flexibiliteit: Als je een camper huurt, heb je de flexibiliteit om verschillende modellen en merken te proberen. Zo kun je bijvoorbeeld een grote camper huren voor een langere reis en daarna weer teruggaan naar een kleinere camper voor een kortere vakantie. Als je een camper koopt, ben je vaak vastgezet aan één specifiek model.
  4. Geen zorgen over verkoop: Als je een camper koopt, ben je verantwoordelijk voor het verkopen ervan als je ermee klaar bent. Als je een camper huurt, hoef je je hier geen zorgen over te maken en kun je gewoon het voertuig terugbrengen wanneer je klaar bent met je vakantie.

Wat voor soorten campers kan je huren?

  1. Campers op basis van een personenauto: Dit zijn campers die zijn gebouwd op basis van een bestaande personenauto, zoals een stationwagon of minibus. Deze campers zijn vaak kleiner en wendbaarder dan andere soorten campers, maar bieden minder ruimte en comfort.
  2. Integraalcampers: Dit zijn campers waarbij de cabine en het woongedeelte één geheel vormen. Deze campers zijn vaak wat groter en bieden meer ruimte en comfort dan campers op basis van een personenauto.
  3. Alkoofcampers: Dit zijn campers waarbij het woongedeelte boven de cabine is gebouwd. Deze campers bieden meestal nog meer ruimte en comfort dan integraalcampers.
  4. Halfintegraalcampers: Dit zijn campers waarbij het woongedeelte achter de cabine is gebouwd, maar niet geheel is geïntegreerd met de cabine. Deze campers bieden vaak een goede balans tussen ruimte, comfort en wendbaarheid.

Aanbod huurcampers

10 % korting in juli en augustus!