Je wilt gaat kamperen in mei. Dan is deze blog misschien wat voor jou! Behalve dat er tijdens de meivakantie een aantal nationale feestdagen zijn in Nederland is het ook een uitgelezen kans om alvast van het lekkere weer te genieten in eigen land. En als het aan ons ligt met een huurcamper!  Wij hebben een breed aanbod, voor ieder wat wils, groot of klein en van alle gemakken voorzien.

Wij hebben weer wat kampeertips hieronder op een rijtje gezet.

Friesland – Earnewald

Deze omgeving en camping ademt watersport. Je huurt makkelijk online een sloep, zeilboot of een motorboot en kunt meteen de Friese wateren op om de omgeving te verkennen. Ook fietsen is hier aan te raden, vogels spotten in het Nationaal park De Alde Feanen, speurtochten voor de kids kortom een typische meivakantie tip!   

 Check voor meer info: Camping It Wiid. https://www.wiid.nl/

Friesland – Sneek

Ook deze camping is ideaal voor camperkampeerders die van watersport houden. De pittoreske stadscamping ligt aan de haven op loop afstand van het centrum van Sneek. Sneek staat bekend om de monumentale panden en grachten, een bruisend centrum met allerlei eet en drinkgelegenheden en gezellige winkels. Op de camping verhuren ze ook boten en fietsen, zo kun je de camper even laten staan en de omgeving ontdekken. Nu kun je met al onze campers zelf fietsen meenemen! Nu is dit een goede tip voor de meivakantie maar het is ook leuk om te weten dat het een camping is die in de wintermaanden open is, voor meer informatie over winterkamperen check onze website of stuur een mailtje!

Voor meer informatie check de website:  https://www.dedomp.nl/nl

Groningen – Lauwersoog

Hoog in het Noorden aan de andere kant hebben we in de provincie Groningen camping Lauwersoog liggen. Vlakbij de eilanden, Pieterburen en aan de kust. De camping ligt pal aan de Waddenzee, perfect om lekker uit te waaien en te genieten van de eerste zomerzon. Ideaal met The Drifter Van, surfplank mee, fietsen achterop, rondje Groningen, The Drifter van is er ideaal voor. Met open deuren nog een kopje koffie of lekker koud drankje met uitzicht op zee, wat wil je nog meer?

Meer info over de camping en de omgeving: https://siblu.nl/camping/nederland/waddenzee/lauwersoog

Overijssel – Ommen

Iets verder naar beneden komen we in Overijssel, bij Camping De Kleine Wolf kun je met je camper staan op veldjes midden in de natuur. De camping bestaat al 60 jaar is ruime opgezet en heeft vele faciliteiten voor jong en oud. Je hoeft niet ver weg om er toch even lekker tussenuit te zijn. Mocht het weer niet zo mee zitten is er een indoor speelpaleis, kinderboerderij maar ook een zwembad. Wanneer de zomer toch al echt is begonnen is er op het terrein van de camping ook een meertje met zandstrand.

https://www.kleinewolf.nl/nl/

Brabant – Barendonk

Helemaal aan de andere kant van het land, in Brabant, ligt camping Landgoed de Barendonk vlak langs de grens met Limburg en Gelderland. Een natuurcamping met veel ruimte en relaxte sfeer en uiteraard ook geschikt voor campers. Kortom een ideale plek om in de meivakantie 3 provincies te kunnen bezoeken!

Nou beschikken onze campers over allerlei luxe, maar soms is het ook fijn te weten dat er op de camping van alles aanwezig is, ruim opgezet sanitair, verhuur van fietsen (ook elektrisch), speeltuin en horeca. Ook is de camping geschikt voor groepen, leuk als je met vrienden een camperrondreis maakt. The Nomad is hiervoor zeer geschikt, een camper geschikt voor 6 personen!

In het kort dus wat leuke tips voor de meivakantie met een van onze campers. Hebben jullie zelf nog tips of ervaringen? Laat het ons dan vooral weten. Mochten er vragen zijn kom gerust langs en check onze website voor informatie over de campers die wij verhuren.

10 % korting in juli en augustus!