Voor de kampeerder die nog twijfelt of kamperen met de camper wel avontuurlijk genoeg is hebben wij The Drifter van. De combinatie van luxe en avontuur is precies goed; hefdak omhoog en klaar voor een ontspannen kampeerervaring. Zijn stoere uitstraling maakt de camper een echte eyecatcher. Als je op zoek bent naar een fijne camper van om te huren tijdens je vakantie dan is The Drifter van zeker een hele goede optie! Lees hier alles over deze gave camper.

Het fijne aan deze buscamper is dat je makkelijk de stad in kan rijden en parkeren. Dat is ideaal als je graag een rondreis wilt maakt langs dorpjes en steden. En het prettige aan een buscamper blijft dat je alles bij de hand hebt. Geniet van je koude drankje uit de koelkast of zet zelf een kopje koffie na of tijdens een lange rit. Dat is de vrijheid die je hebt met een buscamper.

The Drifter Van is makkelijk in gebruik. Zo is er een keukenblokje dat van alle gemakken is voorzien, een wasbakje, een fornuis, koelkast met vriezer en opslagruimte. Ook heeft de buscamper stroomaansluiting, zodat je op de camping de buscamper aan de stroom kan zetten. Hierdoor kan je gebruikmaken van de stopcontacten. De buscamper is perfect voor met z’n tweeën. Wel is er mogelijkheid om er met z’n vieren in te rijden en te slapen, bijvoorbeeld met kleine kinderen.

Op verschillende plekken in de buscamper is ook verlichting aanwezig, bijvoorbeeld bij het hef-bed. Hier vind je USB-aansluitingen voor het opladen van apparatuur. De verlichting, USB-aansluitingen en koelkast zijn ook te gebruiken als je stilstaat zonder aansluiting op 230 volt. Verder is The Drifter van buscamper voorzien van een complete inventaris.

Deze buscamper boeken? Dat kan hieronder. Heb je vragen over deze camper? Neem dan vooral contact met ons op.